2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

EUROMIL elnökségi ülésen a Hosz vezetõi

Hosz  |  2007. 11. 07., 18:48

Mészáros Géza elnök és dr. Heiling Ottó alelnök vett részt a Katonaszövetségek Európai Szervezete (EUROMIL), 96. - Párizsban rendezett - elnökségi ülésén. Az európai szervezet elnöksége összegezte az elmúlt fél év tapasztalatait és meghatározta az ügyvezetés feladatait a következõ idõszakra. Az ügyvezetés tagjai, illetve a szakbizottságok vezetõi tájékoztatást adtak az európai szintû lobbitevékenység eredményeirõl, többek között a munkaidõ szervezés, a munkavédelem és a szolgálati nyugdíjak vonatkozásában. Folytatódott a 2008 õszén megrendezésre kerülõ kongresszus elõkészítése, valamint elfogadásra került a 2008. évi költségvetés is.

A francia házigazdák az ülés idõszakában konferenciát szerveztek "Az európai katona a hadszíntéren - kihívások és a humán tényezõ a nemzetközi missziókban" címmel. Az elnökség döntést hozott két szervezet, a máltai GHDS és a román ANMR megfigyelõi státuszával kapcsolatban, valamint határozott a jövõ évi ülések helyszínérõl is. A párizsi eseményrõl lapunk decemberi számában részletesen is beszámolunk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.