2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megújultunk

Hosz  |  2007. 11. 07., 19:01

Az elmúlt évek egyértelmûen igazolták, hogy a Honvédszakszervezet sajátos, kivételes helyet foglal el a Magyar Honvédségen belül. A katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezete megkerülhetetlen tényezõ lett, melynek szavára, véleményére nemcsak a több mint tízezer fõs tagság – a tárca irányítói és a társszervek vezetõi is figyelnek. Érthetõ tehát, hogy a Hosz lapja folyamatosan az érdeklõdés homlokterében van, hiszen az itt közölt írások nemcsak szervezetünk életét, kapcsolatrendszerét tükrözik - az olvasók képet kaphatnak az egész katonatársadalmat foglalkoztató problémákról is.  A hiteles tájékoztatás az újság szerkesztõi részérõl azonban csak az elvárható minimum – az írások színvonala, a lap külsõ megjelenése, az átlátható szerkesztés, a fotók minõsége üzenetet is hordoz - az igényesség, az állandó megújulás éppoly szükségszerû ezen a téren is, mint az érdekvédelmi munkában. A Honvédszakszervezet IV. Kongresszusát az Egység újság legjobb tradícióinak megtartásával, ám új szerkesztési, tördelési metódussal köszöntik a lap munkatársai, valamint az újság elõállítását immár hosszú évek óta magas szinten végzõ balatonfûzfõi Tradeorg Nyomda dolgozói.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.