2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megújultunk

Hosz  |  2007. 11. 07., 19:01

Az elmúlt évek egyértelmûen igazolták, hogy a Honvédszakszervezet sajátos, kivételes helyet foglal el a Magyar Honvédségen belül. A katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezete megkerülhetetlen tényezõ lett, melynek szavára, véleményére nemcsak a több mint tízezer fõs tagság – a tárca irányítói és a társszervek vezetõi is figyelnek. Érthetõ tehát, hogy a Hosz lapja folyamatosan az érdeklõdés homlokterében van, hiszen az itt közölt írások nemcsak szervezetünk életét, kapcsolatrendszerét tükrözik - az olvasók képet kaphatnak az egész katonatársadalmat foglalkoztató problémákról is.  A hiteles tájékoztatás az újság szerkesztõi részérõl azonban csak az elvárható minimum – az írások színvonala, a lap külsõ megjelenése, az átlátható szerkesztés, a fotók minõsége üzenetet is hordoz - az igényesség, az állandó megújulás éppoly szükségszerû ezen a téren is, mint az érdekvédelmi munkában. A Honvédszakszervezet IV. Kongresszusát az Egység újság legjobb tradícióinak megtartásával, ám új szerkesztési, tördelési metódussal köszöntik a lap munkatársai, valamint az újság elõállítását immár hosszú évek óta magas szinten végzõ balatonfûzfõi Tradeorg Nyomda dolgozói.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.