2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Várpalotai napok

Hosz  |  2007. 09. 26., 17:35

2007. szeptember 14-16 között zajlott a 22. Várpalotai Napok rendezvénysorozat. Az MH Bakony Harckiképzõ Központ katonáinak aktív részvételével – a Thury-vár környékén – zajló színes események kavalkádjának résztvevõje volt a Honvédszakszervezet is. Szakszervezetünket a BHK alapszervezetének tagjai, valamint Mészáros Géza elnök, Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivõ és Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervezõ képviselte.

A Honvédszakszervezet a részére felállított, nagy látogatottságú sátrat megosztotta együttmûködõ üzleti partnere, az ING Bank munkatársaival is.

Komoly érdeklõdés mutatkozott a lakáslízing, egyes hitelkonstrukciók és a Honvéd Nyugdíjpénztár szolgáltatásai iránt, jól fogyott a szakszervezeti bemutatkozó anyag és a Honvédszakszervezet központja által felajánlott csokoládé is.

A nagyszabású rendezvénysorozatot a helyi alapszervezet is támogatta a tagdíjhányad 30%-a terhére.

A nap folyamán hosszabb idõt töltött el bemutatóhelyünkön, és sok érdeklõdõvel, köztük régi kollégákkal beszélgetett Mészáros Géza elnök.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.