2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vezetõségi ülés az Összhaderõnemi Parancsnokságon

Hosz  |  2007. 09. 26., 17:49

A Honvédszakszervezet IV. kongresszusára való felkészülés jegyében, a többi alapszervezethez és önálló csoporthoz hasonlóan vezetõségi ülést tartott a Magyar Honvédség Összhaderõnemi Parancsnokságának (MH ÖHP) Hosz alapszervezete. Kun Ferenc alapszervezeti vezetõ, aki a vezetõségi ülést összehívta, ismertette a – szeptember 5-i – rendezvény célját, majd felkérte Czövek János haderõnemi titkárt a levezetõ elnöki teendõk ellátására.

A vezetõségi ülésen sor került a kongresszusi küldöttek megválasztására, megtették a jelöléseket a szárazföldi és a légierõ haderõnemi képviselõk és helyetteseik személyére, valamint kialakították álláspontjukat a Hosz elnöke, alelnökei és a ellenõrzõbizottság elnöke, valamint tagjai személyére. A kialakult állásfoglalást (jelöléseket) jegyzõkönyvben rögzítették, amelyet eljuttatnak a jelölõbizottsághoz. A rendezvény második felében Kun Ferenc alapszervezeti vezetõ aktuális kérdésekrõl tartott tájékoztatót, valamint a mûködést érintõ kérdéseket beszélték meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.