2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vezetõségi ülés az Összhaderõnemi Parancsnokságon

Hosz  |  2007. 09. 26., 17:49

A Honvédszakszervezet IV. kongresszusára való felkészülés jegyében, a többi alapszervezethez és önálló csoporthoz hasonlóan vezetõségi ülést tartott a Magyar Honvédség Összhaderõnemi Parancsnokságának (MH ÖHP) Hosz alapszervezete. Kun Ferenc alapszervezeti vezetõ, aki a vezetõségi ülést összehívta, ismertette a – szeptember 5-i – rendezvény célját, majd felkérte Czövek János haderõnemi titkárt a levezetõ elnöki teendõk ellátására.

A vezetõségi ülésen sor került a kongresszusi küldöttek megválasztására, megtették a jelöléseket a szárazföldi és a légierõ haderõnemi képviselõk és helyetteseik személyére, valamint kialakították álláspontjukat a Hosz elnöke, alelnökei és a ellenõrzõbizottság elnöke, valamint tagjai személyére. A kialakult állásfoglalást (jelöléseket) jegyzõkönyvben rögzítették, amelyet eljuttatnak a jelölõbizottsághoz. A rendezvény második felében Kun Ferenc alapszervezeti vezetõ aktuális kérdésekrõl tartott tájékoztatót, valamint a mûködést érintõ kérdéseket beszélték meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.