2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Bocskai dandár szervezésében

Hosz  |  2007. 09. 26., 17:37

Szeptember 7-én rendezte éves horgászversenyét az MH 5. Bocskai István Lövészdandár és a Honvédszakszervezet debreceni alapszervezete. A Hajdusámson mellett lévõ Halkatraz horgásztavakon megrendezett versenyt Kovács József dandártábornok, a dandár parancsnoka nyitotta meg. A megmérettetésen résztvevõ 80 fõ mellett megjelent Szincsák Gyula, a Honvédszakszervezet alelnöke is.

Az értékes nyereményeket a verseny végén Földesi András alezredes, a debreceni alapszervezet vezetõje adta át, és minden résztvevõ a szakszervezet által felajánlott pólót kapta ajándékba. A vándorkupát Szabó József törzszászlós nyerte, aki egy 6600 gramm súlyú halat fogott ki. A második helyezett Hosszú Róbert szakaszvezetõ, a harmadik Ónodi Sándor törzsõrmester lett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.