2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új szolgáltatás: állás- és képzési lehetõség a Brokernet-nél

Hosz  |  2007. 09. 26., 17:43

Kis J. Ervin mérnök-õrnagy személyes tapasztalatai alapján kínál állás – és képzési lehetõséget a Magyar Honvédség keretein belül dolgozó kollégáknak. A ma már nyugállományú tiszt hét éve kezdett el intenzívebben érdeklõdni a pénzügyek iránt, s ekkor került közvetlen kapcsolatba a Brokernet szervezettel - munkája mellett rendszeresen járt képzésekre, továbbképzésekre, így megismerte a pénzügyi világ állandó változásainak trendjeit. A Brokernet-nél egyébként jelenleg is folyamatban van egy akadémiai képzési rendszer, melynek lényege az állandó ismeretszerzés. Erre minden érettségivel rendelkezõ katona jelentkezhet - azok is, akik nem rendelkeznek megfelelõ pénzügyi végzettséggel - a Brokernet ugyanis a tevékenység végzéséhez szükséges EU-s oktatási formát biztosít. A diplomával rendelkezõk részére is folyamatos képzést nyújt a szervezet: a pénzügyi- és vezetõképzés keretében többek között gazdasági, pszichológiai, tárgyalástechnikai, kommunikációs ismereteket szerezhetnek a hallgatók.

 Kis J. Ervin  divízió igazgató címmel rendelkezik a Brokernet-nél, s mivel tavaly óta már nincsenek napi munkahelyi kötelmek, így idejének, energiájának jelentõs részét pénzügyi tevékenységre fordíthatja.

 - A honvédség keretébõl több kolléga is tagja szervezetünknek, ugyanis az ország negyven városában van már képzési lehetõség, s egyben irodahasználati jog. Tekintettel arra, hogy a munkavégzés nem helyhez kötött, valamennyi honvédségi alkalmazott számára kitûnõ képzési- és álláslehetõséget biztosít. Úgy gondolom: ha nekem és a már említett kollégáknak sikerült ezen a téren is eredményeket elérni, talán másoknak is megadatik ez. Azt is el kell mondanom: az e tevékenységbõl származó jövedelmem a nyugdíjam mellett nagyságrendinek minõsíthetõ. Mindazok tehát, akik kedvet éreznek az ilyen jellegû munka iránt, hívjanak a 06/30/962-67-00 vagy a 06/70/454-70-70-es telefonszámokon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.