2024. 04. 15. hétfő
Tas, Anasztázia
: 393 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új szolgáltatás: állás- és képzési lehetõség a Brokernet-nél

Hosz  |  2007. 09. 26., 17:43

Kis J. Ervin mérnök-õrnagy személyes tapasztalatai alapján kínál állás – és képzési lehetõséget a Magyar Honvédség keretein belül dolgozó kollégáknak. A ma már nyugállományú tiszt hét éve kezdett el intenzívebben érdeklõdni a pénzügyek iránt, s ekkor került közvetlen kapcsolatba a Brokernet szervezettel - munkája mellett rendszeresen járt képzésekre, továbbképzésekre, így megismerte a pénzügyi világ állandó változásainak trendjeit. A Brokernet-nél egyébként jelenleg is folyamatban van egy akadémiai képzési rendszer, melynek lényege az állandó ismeretszerzés. Erre minden érettségivel rendelkezõ katona jelentkezhet - azok is, akik nem rendelkeznek megfelelõ pénzügyi végzettséggel - a Brokernet ugyanis a tevékenység végzéséhez szükséges EU-s oktatási formát biztosít. A diplomával rendelkezõk részére is folyamatos képzést nyújt a szervezet: a pénzügyi- és vezetõképzés keretében többek között gazdasági, pszichológiai, tárgyalástechnikai, kommunikációs ismereteket szerezhetnek a hallgatók.

 Kis J. Ervin  divízió igazgató címmel rendelkezik a Brokernet-nél, s mivel tavaly óta már nincsenek napi munkahelyi kötelmek, így idejének, energiájának jelentõs részét pénzügyi tevékenységre fordíthatja.

 - A honvédség keretébõl több kolléga is tagja szervezetünknek, ugyanis az ország negyven városában van már képzési lehetõség, s egyben irodahasználati jog. Tekintettel arra, hogy a munkavégzés nem helyhez kötött, valamennyi honvédségi alkalmazott számára kitûnõ képzési- és álláslehetõséget biztosít. Úgy gondolom: ha nekem és a már említett kollégáknak sikerült ezen a téren is eredményeket elérni, talán másoknak is megadatik ez. Azt is el kell mondanom: az e tevékenységbõl származó jövedelmem a nyugdíjam mellett nagyságrendinek minõsíthetõ. Mindazok tehát, akik kedvet éreznek az ilyen jellegû munka iránt, hívjanak a 06/30/962-67-00 vagy a 06/70/454-70-70-es telefonszámokon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.