2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új szolgáltatás: állás- és képzési lehetõség a Brokernet-nél

Hosz  |  2007. 09. 26., 17:43

Kis J. Ervin mérnök-õrnagy személyes tapasztalatai alapján kínál állás – és képzési lehetõséget a Magyar Honvédség keretein belül dolgozó kollégáknak. A ma már nyugállományú tiszt hét éve kezdett el intenzívebben érdeklõdni a pénzügyek iránt, s ekkor került közvetlen kapcsolatba a Brokernet szervezettel - munkája mellett rendszeresen járt képzésekre, továbbképzésekre, így megismerte a pénzügyi világ állandó változásainak trendjeit. A Brokernet-nél egyébként jelenleg is folyamatban van egy akadémiai képzési rendszer, melynek lényege az állandó ismeretszerzés. Erre minden érettségivel rendelkezõ katona jelentkezhet - azok is, akik nem rendelkeznek megfelelõ pénzügyi végzettséggel - a Brokernet ugyanis a tevékenység végzéséhez szükséges EU-s oktatási formát biztosít. A diplomával rendelkezõk részére is folyamatos képzést nyújt a szervezet: a pénzügyi- és vezetõképzés keretében többek között gazdasági, pszichológiai, tárgyalástechnikai, kommunikációs ismereteket szerezhetnek a hallgatók.

 Kis J. Ervin  divízió igazgató címmel rendelkezik a Brokernet-nél, s mivel tavaly óta már nincsenek napi munkahelyi kötelmek, így idejének, energiájának jelentõs részét pénzügyi tevékenységre fordíthatja.

 - A honvédség keretébõl több kolléga is tagja szervezetünknek, ugyanis az ország negyven városában van már képzési lehetõség, s egyben irodahasználati jog. Tekintettel arra, hogy a munkavégzés nem helyhez kötött, valamennyi honvédségi alkalmazott számára kitûnõ képzési- és álláslehetõséget biztosít. Úgy gondolom: ha nekem és a már említett kollégáknak sikerült ezen a téren is eredményeket elérni, talán másoknak is megadatik ez. Azt is el kell mondanom: az e tevékenységbõl származó jövedelmem a nyugdíjam mellett nagyságrendinek minõsíthetõ. Mindazok tehát, akik kedvet éreznek az ilyen jellegû munka iránt, hívjanak a 06/30/962-67-00 vagy a 06/70/454-70-70-es telefonszámokon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.