2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 08. 30., 19:11

Az átszervezési idõszak végén, a két logisztikai katonai szervezetbõl megalakult MH Logisztikai Ellátó Központ családi sportnapot rendezett. Az új szervezeti elemként megjelent bázisraktárak egymás közt sportversenyekben mérhették össze erejüket, melyhez immár a hadtápanyag ellátók is csatlakozhattak. A programot augusztus 24-én, Tápiószecsõn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerzõdéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A vidám rendezvényen mintegy ezren vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, katonai vezetõ, érdekvédelmi tisztségviselõ, valamint a társadalmi szervezetek képviselõi. A vendéglátó katonai szervezet parancsnoka, Barnucz Albert mk. ezredes meghívására a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár, valamint Takács István budapesti területi ügyvivõ képviselték.

A családi nap a vidámságról, a jókedvrõl, az egészségrõl szólt, melynek fõ eleme a katonai szervezet alegységei, bázisraktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, kötélhúzás) kívül fõzõversenyt is rendeztek, ahol a versenyzõk nagyszerû, ízletes ételeket készítettek. A helyszínen megalakított zsûri tagjaként Mészáros Géza is értékelte a 15 versenycsapat által elkészített ételeket. A Vezetõ szervek Személyügyi fõnökség csapata részére a zsûri nevében különdíjat adományozott a Hosz elnöke az ízletes szabolcsi töltött káposztájáért.

A résztvevõk az ellátásban sem szenvedhettek hiányt, a kitelepített gulyáságyúkkal ízletes babgulyás készült, melyet a vendégek és családok a külön felállított étkezõsátorban a lekváros-bukta mellé fogyasztottak el. A kánikulai melegben a telepített szódavíz gyártó gép, valamint a büfé kínálata biztosította a hûsítõ italokat.

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekbõl, gyümölcsökbõl bábukat, figurákat rajzolhattak, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendõrök szerveztek részükre.

Az ünnepélyes eredményhirdetés során a különbözõ egyéni- és csapat versenyszámok elõkelõ helyezettjei okleveleket és kupákat vehettek át. Az összesített versenyt a házigazda, tápiószecsõi bázisraktár nyerte, részükre a Hosz elnöke különdíjat adományozott. Megköszönve a meghívást, méltatva a családi nap nagyszerûségét, a katonai szervezet vezetõje Hosz emléktárgyat, míg a rendezõ bázisraktár munkatársai Hosz ajándéktárgyakat vehettek át a Honvédszakszervezet elnökétõl.

Végezetül a rendezvény csúcspontjaként Csepregi Éva nagyszerû slágereibõl elõadva szórakoztatta a jelenlévõket.

Mindannyian vidáman, kellemesen elfáradva térhettünk haza. Igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük a meghívást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.