2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 08. 30., 19:11

Az átszervezési idõszak végén, a két logisztikai katonai szervezetbõl megalakult MH Logisztikai Ellátó Központ családi sportnapot rendezett. Az új szervezeti elemként megjelent bázisraktárak egymás közt sportversenyekben mérhették össze erejüket, melyhez immár a hadtápanyag ellátók is csatlakozhattak. A programot augusztus 24-én, Tápiószecsõn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerzõdéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A vidám rendezvényen mintegy ezren vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, katonai vezetõ, érdekvédelmi tisztségviselõ, valamint a társadalmi szervezetek képviselõi. A vendéglátó katonai szervezet parancsnoka, Barnucz Albert mk. ezredes meghívására a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár, valamint Takács István budapesti területi ügyvivõ képviselték.

A családi nap a vidámságról, a jókedvrõl, az egészségrõl szólt, melynek fõ eleme a katonai szervezet alegységei, bázisraktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, kötélhúzás) kívül fõzõversenyt is rendeztek, ahol a versenyzõk nagyszerû, ízletes ételeket készítettek. A helyszínen megalakított zsûri tagjaként Mészáros Géza is értékelte a 15 versenycsapat által elkészített ételeket. A Vezetõ szervek Személyügyi fõnökség csapata részére a zsûri nevében különdíjat adományozott a Hosz elnöke az ízletes szabolcsi töltött káposztájáért.

A résztvevõk az ellátásban sem szenvedhettek hiányt, a kitelepített gulyáságyúkkal ízletes babgulyás készült, melyet a vendégek és családok a külön felállított étkezõsátorban a lekváros-bukta mellé fogyasztottak el. A kánikulai melegben a telepített szódavíz gyártó gép, valamint a büfé kínálata biztosította a hûsítõ italokat.

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekbõl, gyümölcsökbõl bábukat, figurákat rajzolhattak, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendõrök szerveztek részükre.

Az ünnepélyes eredményhirdetés során a különbözõ egyéni- és csapat versenyszámok elõkelõ helyezettjei okleveleket és kupákat vehettek át. Az összesített versenyt a házigazda, tápiószecsõi bázisraktár nyerte, részükre a Hosz elnöke különdíjat adományozott. Megköszönve a meghívást, méltatva a családi nap nagyszerûségét, a katonai szervezet vezetõje Hosz emléktárgyat, míg a rendezõ bázisraktár munkatársai Hosz ajándéktárgyakat vehettek át a Honvédszakszervezet elnökétõl.

Végezetül a rendezvény csúcspontjaként Csepregi Éva nagyszerû slágereibõl elõadva szórakoztatta a jelenlévõket.

Mindannyian vidáman, kellemesen elfáradva térhettünk haza. Igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük a meghívást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.