2023. 10. 03. kedd
Helga
: 387 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 08. 30., 19:11

Az átszervezési idõszak végén, a két logisztikai katonai szervezetbõl megalakult MH Logisztikai Ellátó Központ családi sportnapot rendezett. Az új szervezeti elemként megjelent bázisraktárak egymás közt sportversenyekben mérhették össze erejüket, melyhez immár a hadtápanyag ellátók is csatlakozhattak. A programot augusztus 24-én, Tápiószecsõn, a katonai szervezet dolgozói: hivatásos- és szerzõdéses katonák, közalkalmazottak, valamint azok családtagjai számára bonyolították le. A vidám rendezvényen mintegy ezren vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, katonai vezetõ, érdekvédelmi tisztségviselõ, valamint a társadalmi szervezetek képviselõi. A vendéglátó katonai szervezet parancsnoka, Barnucz Albert mk. ezredes meghívására a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár, valamint Takács István budapesti területi ügyvivõ képviselték.

A családi nap a vidámságról, a jókedvrõl, az egészségrõl szólt, melynek fõ eleme a katonai szervezet alegységei, bázisraktárai közötti tisztességes megmérettetés volt. A sportrendezvényeken (futás, távolugrás, kézigránát célbadobás,  kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, kötélhúzás) kívül fõzõversenyt is rendeztek, ahol a versenyzõk nagyszerû, ízletes ételeket készítettek. A helyszínen megalakított zsûri tagjaként Mészáros Géza is értékelte a 15 versenycsapat által elkészített ételeket. A Vezetõ szervek Személyügyi fõnökség csapata részére a zsûri nevében különdíjat adományozott a Hosz elnöke az ízletes szabolcsi töltött káposztájáért.

A résztvevõk az ellátásban sem szenvedhettek hiányt, a kitelepített gulyáságyúkkal ízletes babgulyás készült, melyet a vendégek és családok a külön felállított étkezõsátorban a lekváros-bukta mellé fogyasztottak el. A kánikulai melegben a telepített szódavíz gyártó gép, valamint a büfé kínálata biztosította a hûsítõ italokat.

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekbõl, gyümölcsökbõl bábukat, figurákat rajzolhattak, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendõrök szerveztek részükre.

Az ünnepélyes eredményhirdetés során a különbözõ egyéni- és csapat versenyszámok elõkelõ helyezettjei okleveleket és kupákat vehettek át. Az összesített versenyt a házigazda, tápiószecsõi bázisraktár nyerte, részükre a Hosz elnöke különdíjat adományozott. Megköszönve a meghívást, méltatva a családi nap nagyszerûségét, a katonai szervezet vezetõje Hosz emléktárgyat, míg a rendezõ bázisraktár munkatársai Hosz ajándéktárgyakat vehettek át a Honvédszakszervezet elnökétõl.

Végezetül a rendezvény csúcspontjaként Csepregi Éva nagyszerû slágereibõl elõadva szórakoztatta a jelenlévõket.

Mindannyian vidáman, kellemesen elfáradva térhettünk haza. Igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük a meghívást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-09-27 19:36:15
A Kecskeméten megkezdett tájékoztató sorozat újabb állomásaként Szentesen tartunk tájékoztatót...

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.