2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kikapcsolódás Pálmonostorán

Hosz  |  2007. 08. 30., 19:14

Családi nap 2007 keretében rendezte meg a szentesi alapszervezet rendhagyó családi napját a pálmonostorai Szalkai farmon. A nyári meleget a falusi kikapcsolódás hûtötte le kellemessé. A családoknak nagyon sokszínû programot biztosítottak a szervezõk és segítõik.

Vendégünk volt a Honvédszakszervezet fõtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán és a Kelet-magyarországi ügyvivõ, Jakubik András, illetve a helyszínen az Egység 2002 Kft. kihelyezett ügyfélszolgálatot is tartott Jáger Tibor személyében, aki tagjainkat ellátta hasznos információkkal a kft. szolgáltatásaival kapcsolatban.

Itt mindenki megtalálta a neki való kikapcsolódást. A falusi turizmusra berendezkedett birtok halastavaival, szép és tágas környezetével, az állattartással is foglalkozó gazda kellõ programokkal nagyszerû napot biztosított az arra kíváncsiskodó szülõknek és gyerekeknek. Ezenfelül még a horgászást vagy a paint-ballt választották sokan, míg a gyerekek elsõsorban lovaglással, sétakocsikázással, illetve mini quad-dal és kézmûves munkával kapcsolódhattak ki a város zajából. Az ebéd hagyományos magyar pörkölt volt, ebéd után pedig jégkrémmel hûsítettük a meleg idõt. Zenével és jókedvvel töltöttük a napot. Délután a legszebb alkotásokat díjaztuk, ami nagyon nehéz feladat volt, hiszen rengeteg szép alkotás közül kellett választani. A díjak is nagyon sokszínûek voltak, hiszen minden vendégünk hozott valami ajándékot magával, amit a nyerteseknek adtak át. Így biztosítottuk tagjainknak azt, hogy egy kellemes napot tudjanak tölteni családjukkal, és a programok mellett jusson idõ a pihenésre, kikapcsolódásra.

Úgy érzem, sikerült.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.