2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kikapcsolódás Pálmonostorán

Hosz  |  2007. 08. 30., 19:14

Családi nap 2007 keretében rendezte meg a szentesi alapszervezet rendhagyó családi napját a pálmonostorai Szalkai farmon. A nyári meleget a falusi kikapcsolódás hûtötte le kellemessé. A családoknak nagyon sokszínû programot biztosítottak a szervezõk és segítõik.

Vendégünk volt a Honvédszakszervezet fõtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán és a Kelet-magyarországi ügyvivõ, Jakubik András, illetve a helyszínen az Egység 2002 Kft. kihelyezett ügyfélszolgálatot is tartott Jáger Tibor személyében, aki tagjainkat ellátta hasznos információkkal a kft. szolgáltatásaival kapcsolatban.

Itt mindenki megtalálta a neki való kikapcsolódást. A falusi turizmusra berendezkedett birtok halastavaival, szép és tágas környezetével, az állattartással is foglalkozó gazda kellõ programokkal nagyszerû napot biztosított az arra kíváncsiskodó szülõknek és gyerekeknek. Ezenfelül még a horgászást vagy a paint-ballt választották sokan, míg a gyerekek elsõsorban lovaglással, sétakocsikázással, illetve mini quad-dal és kézmûves munkával kapcsolódhattak ki a város zajából. Az ebéd hagyományos magyar pörkölt volt, ebéd után pedig jégkrémmel hûsítettük a meleg idõt. Zenével és jókedvvel töltöttük a napot. Délután a legszebb alkotásokat díjaztuk, ami nagyon nehéz feladat volt, hiszen rengeteg szép alkotás közül kellett választani. A díjak is nagyon sokszínûek voltak, hiszen minden vendégünk hozott valami ajándékot magával, amit a nyerteseknek adtak át. Így biztosítottuk tagjainknak azt, hogy egy kellemes napot tudjanak tölteni családjukkal, és a programok mellett jusson idõ a pihenésre, kikapcsolódásra.

Úgy érzem, sikerült.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.