2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Eredeti ötletek az Aktivitás Kupában

Hosz  |  2008. 07. 30., 17:58

A Honvédszakszervezet által meghirdetett Aktivitás Kupa 2008 programnak egyik alapvetõ eleme, hogy az alapszervezetek, önálló csoportok a helyi szervezeti életük eseményeirõl, problémáiról beszámolnak. Az alábbiakban néhány eredeti ötletrõl szerezhetnek információkat.

A tatai alapszervezet címere segíti az összetartozást. Vásárlási kedvezmény a Hosz tagok részére a nem szakszervezeti tagok is látják, ráadásul a helyi kezdeményezés jobban hirdetve van. Környezetünk, életünk (Székesfehérvár) hosszabbtávú befektetéssel a saját környezetet is védjük. A tatai alapszervezet honlapja a XXI. Században ez elvárható, ráadásul magyarázatot ad néhány országos és helyi problémára, növeli a tájékoztatás eszközét. Mit üzennek a csillagok? végre az újság nem csak a központé, hanem mindenkié. Egyre többen írnak, a Szita Robi nem gyõzi szerkeszteni, így reményeink szerint többen olvassák. Véradással egybekötött szolgáltató nap Hagyománnyá válhat, válik, reméljük mások is követik ezt a példát és így egy nagyon hasznos dolog is figyelmet kap. Helyi Aktivitás Kupa Székesfehérváron sok vidéki csoportjuk van, melyet nagyon nehéz összefogni, figyelemmel kísérni. Kulturális rendezvény színházbérlettel a kultúrát, a sportot, az egészséget, a családiasságot mindig is támogattuk. Szerzõdéses gyûlés Szentesen helyi szinten is foglalkozni kell velük!

Felhívjuk minden alapszervezet, csoport figyelmét, hogy a Hosz központi családi rendezvényein, így a ceglédi aquaparki családi napon való részvételt az Aktivitás Kupában, a szervezet létszámának és a megjelentek arányában beszámítottuk! Részletesebb eredményeket, valamint minden beszámolót, elemzést, cikket a www.hsz.hu honlapunkon, az Aktivitás Kupa 2008. fejezet alatt lehet megtalálni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.