2024. 06. 16.
Jusztin
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Eredeti ötletek az Aktivitás Kupában

Hosz  |  2008. 07. 30., 17:58

A Honvédszakszervezet által meghirdetett Aktivitás Kupa 2008 programnak egyik alapvetõ eleme, hogy az alapszervezetek, önálló csoportok a helyi szervezeti életük eseményeirõl, problémáiról beszámolnak. Az alábbiakban néhány eredeti ötletrõl szerezhetnek információkat.

A tatai alapszervezet címere segíti az összetartozást. Vásárlási kedvezmény a Hosz tagok részére a nem szakszervezeti tagok is látják, ráadásul a helyi kezdeményezés jobban hirdetve van. Környezetünk, életünk (Székesfehérvár) hosszabbtávú befektetéssel a saját környezetet is védjük. A tatai alapszervezet honlapja a XXI. Században ez elvárható, ráadásul magyarázatot ad néhány országos és helyi problémára, növeli a tájékoztatás eszközét. Mit üzennek a csillagok? végre az újság nem csak a központé, hanem mindenkié. Egyre többen írnak, a Szita Robi nem gyõzi szerkeszteni, így reményeink szerint többen olvassák. Véradással egybekötött szolgáltató nap Hagyománnyá válhat, válik, reméljük mások is követik ezt a példát és így egy nagyon hasznos dolog is figyelmet kap. Helyi Aktivitás Kupa Székesfehérváron sok vidéki csoportjuk van, melyet nagyon nehéz összefogni, figyelemmel kísérni. Kulturális rendezvény színházbérlettel a kultúrát, a sportot, az egészséget, a családiasságot mindig is támogattuk. Szerzõdéses gyûlés Szentesen helyi szinten is foglalkozni kell velük!

Felhívjuk minden alapszervezet, csoport figyelmét, hogy a Hosz központi családi rendezvényein, így a ceglédi aquaparki családi napon való részvételt az Aktivitás Kupában, a szervezet létszámának és a megjelentek arányában beszámítottuk! Részletesebb eredményeket, valamint minden beszámolót, elemzést, cikket a www.hsz.hu honlapunkon, az Aktivitás Kupa 2008. fejezet alatt lehet megtalálni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legnagyobb nemzetközi légitársaság újabb jelentős lépést tett a légi közlekedés károsanyag-kibocsátásának csökkentéséért. Az Emirates több más járatához hasonlóan, már a Szingapúrból induló repülőgépeit is környezetkímélőbb üzemanyaggal üzemelteti.

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.