2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 389 Ft   : 360 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Eredeti ötletek az Aktivitás Kupában

Hosz  |  2008. 07. 30., 17:58

A Honvédszakszervezet által meghirdetett Aktivitás Kupa 2008 programnak egyik alapvetõ eleme, hogy az alapszervezetek, önálló csoportok a helyi szervezeti életük eseményeirõl, problémáiról beszámolnak. Az alábbiakban néhány eredeti ötletrõl szerezhetnek információkat.

A tatai alapszervezet címere segíti az összetartozást. Vásárlási kedvezmény a Hosz tagok részére a nem szakszervezeti tagok is látják, ráadásul a helyi kezdeményezés jobban hirdetve van. Környezetünk, életünk (Székesfehérvár) hosszabbtávú befektetéssel a saját környezetet is védjük. A tatai alapszervezet honlapja a XXI. Században ez elvárható, ráadásul magyarázatot ad néhány országos és helyi problémára, növeli a tájékoztatás eszközét. Mit üzennek a csillagok? végre az újság nem csak a központé, hanem mindenkié. Egyre többen írnak, a Szita Robi nem gyõzi szerkeszteni, így reményeink szerint többen olvassák. Véradással egybekötött szolgáltató nap Hagyománnyá válhat, válik, reméljük mások is követik ezt a példát és így egy nagyon hasznos dolog is figyelmet kap. Helyi Aktivitás Kupa Székesfehérváron sok vidéki csoportjuk van, melyet nagyon nehéz összefogni, figyelemmel kísérni. Kulturális rendezvény színházbérlettel a kultúrát, a sportot, az egészséget, a családiasságot mindig is támogattuk. Szerzõdéses gyûlés Szentesen helyi szinten is foglalkozni kell velük!

Felhívjuk minden alapszervezet, csoport figyelmét, hogy a Hosz központi családi rendezvényein, így a ceglédi aquaparki családi napon való részvételt az Aktivitás Kupában, a szervezet létszámának és a megjelentek arányában beszámítottuk! Részletesebb eredményeket, valamint minden beszámolót, elemzést, cikket a www.hsz.hu honlapunkon, az Aktivitás Kupa 2008. fejezet alatt lehet megtalálni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.