2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb kedvezõ lakásvásárlási lehetõségek

Hosz  |  2008. 07. 30., 18:08

Az értékesítést a Hosz tagjai számára az érdekvédelmi szervezet koordinálja,  a beruházó az Elephant Holding Zrt., a pénzügyi finanszírozó pedig ezúttal is az Erste Ingatlanlízing Zrt. lesz. Mészáros Géza, a Hosz elnöke a hármas együttmûködést szentesítõ - július 4-i - aláírási ceremónián hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium pozitív szerepét, amely lehetõvé teszi az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történõ konvertálását.

A fejlesztendõ területek - lakóingatlanok vonatkozásában - az elsõ, eladott lakások tekintetében pedig az ötödik legnagyobb hazai cég az Elephant Holding Zrt.. Napjainkban a cég kivitelezésében 3000, különbözõ mûszaki készültségi szinten lévõ lakás vár új tulajdonosára, és remélhetõleg közöttük megtalálhatjuk majd a Honvédszakszervezet tagjait is. Zelei Zoltán, a holding értékesítési vezetõje elmondta, hogy elsõsorban Budapest kertvárosaiban és az agglomerációban kínálnak minden igényt kielégítõ társasházi, panorámás, mediterrán stílusú lakásokat eladásra. Az Elephant Holding Zrt. nevében Yan Lis vezérigazgató (képünkön jobbra) látta el kézjegyével a megállapodást.

Mint azt fentebb már olvashatták tagjaink, az értékesítést a Hosz tagjai számára az érdekvédelmi szervezet koordinálja, a pénzügyi finanszírozó pedig az Erste Ingatlanlízing Zrt. lesz. Mészáros Géza, a Hosz elnöke a hármas együttmûködést szentesítõ aláírási ceremónián hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium pozitív szerepét, amely lehetõvé teszi az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történõ konvertálását. Ennek eredményeképp a katonák a legjobb minõségû lakást, a legkedvezõbb pénzügyi konstrukciót és a kiemelt ügyfélnek járó gyorsított ügyintézést kapják.

Várkonyi Csaba, az Erste Ingatlanlízing Zrt. vezérigazgatója (képünkön balra) a korábbi kedvezõ tapasztalatok alapján újabb sikeres üzletkötésekben bízik, hiszen eddig is kitûnõ kapcsolatok kötötték pénzintézetét mind a Honvédszakszervezethez, mind az Elephant Holding Zrt.-hez.  Elmondta, hogy a jelenlegi konstrukció lebonyolítója a XI. kerületi Bartók-házban mûködõ Erste fiók lesz, ahol már felkészültek a Hosz tagjainak fogadására.

Az FRDÉSZ szolgáltató központjában megrendezett aláírási ceremónián Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetõje és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezõ is részt vett. A kedvezményekrõl további részletek lapunk hátsó borítóján találhatók.

*** 

A katonák lakhatási támogatásának lehetõségeit bemutató reklámfilmet készített az Egység 2002 Kft.. Az Erste Ingatlanlízing Zrt., az ELLA Bank és az Istvánház Projekt Kft. támogatásával létrejött produkció számba veszi mindazon lehetõségeket, amelyek a Honvédszakszervezet tagjait segítik abban, hogy minél kedvezõbb feltételekkel juthassanak lakáshoz. A kisfilm segítségével Önök is ellátogathatnak a székesfehérvári, a tordasi és a bicskei lakóparkba, de az ING, a Generali Providencia és az ELLA Bank is fogadta stábunkat. A sok hasznos információt tartalmazó reklámfilmet letölthetik a http://www.hsz.hu/rovatok/akt/reklamfilm0711/ webcímrõl! Kellemes tévézést, és ne felejtsék: Lakni kell!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.