2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb kedvezõ lakásvásárlási lehetõségek

Hosz  |  2008. 07. 30., 18:08

Az értékesítést a Hosz tagjai számára az érdekvédelmi szervezet koordinálja,  a beruházó az Elephant Holding Zrt., a pénzügyi finanszírozó pedig ezúttal is az Erste Ingatlanlízing Zrt. lesz. Mészáros Géza, a Hosz elnöke a hármas együttmûködést szentesítõ - július 4-i - aláírási ceremónián hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium pozitív szerepét, amely lehetõvé teszi az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történõ konvertálását.

A fejlesztendõ területek - lakóingatlanok vonatkozásában - az elsõ, eladott lakások tekintetében pedig az ötödik legnagyobb hazai cég az Elephant Holding Zrt.. Napjainkban a cég kivitelezésében 3000, különbözõ mûszaki készültségi szinten lévõ lakás vár új tulajdonosára, és remélhetõleg közöttük megtalálhatjuk majd a Honvédszakszervezet tagjait is. Zelei Zoltán, a holding értékesítési vezetõje elmondta, hogy elsõsorban Budapest kertvárosaiban és az agglomerációban kínálnak minden igényt kielégítõ társasházi, panorámás, mediterrán stílusú lakásokat eladásra. Az Elephant Holding Zrt. nevében Yan Lis vezérigazgató (képünkön jobbra) látta el kézjegyével a megállapodást.

Mint azt fentebb már olvashatták tagjaink, az értékesítést a Hosz tagjai számára az érdekvédelmi szervezet koordinálja, a pénzügyi finanszírozó pedig az Erste Ingatlanlízing Zrt. lesz. Mészáros Géza, a Hosz elnöke a hármas együttmûködést szentesítõ aláírási ceremónián hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium pozitív szerepét, amely lehetõvé teszi az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történõ konvertálását. Ennek eredményeképp a katonák a legjobb minõségû lakást, a legkedvezõbb pénzügyi konstrukciót és a kiemelt ügyfélnek járó gyorsított ügyintézést kapják.

Várkonyi Csaba, az Erste Ingatlanlízing Zrt. vezérigazgatója (képünkön balra) a korábbi kedvezõ tapasztalatok alapján újabb sikeres üzletkötésekben bízik, hiszen eddig is kitûnõ kapcsolatok kötötték pénzintézetét mind a Honvédszakszervezethez, mind az Elephant Holding Zrt.-hez.  Elmondta, hogy a jelenlegi konstrukció lebonyolítója a XI. kerületi Bartók-házban mûködõ Erste fiók lesz, ahol már felkészültek a Hosz tagjainak fogadására.

Az FRDÉSZ szolgáltató központjában megrendezett aláírási ceremónián Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetõje és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezõ is részt vett. A kedvezményekrõl további részletek lapunk hátsó borítóján találhatók.

*** 

A katonák lakhatási támogatásának lehetõségeit bemutató reklámfilmet készített az Egység 2002 Kft.. Az Erste Ingatlanlízing Zrt., az ELLA Bank és az Istvánház Projekt Kft. támogatásával létrejött produkció számba veszi mindazon lehetõségeket, amelyek a Honvédszakszervezet tagjait segítik abban, hogy minél kedvezõbb feltételekkel juthassanak lakáshoz. A kisfilm segítségével Önök is ellátogathatnak a székesfehérvári, a tordasi és a bicskei lakóparkba, de az ING, a Generali Providencia és az ELLA Bank is fogadta stábunkat. A sok hasznos információt tartalmazó reklámfilmet letölthetik a http://www.hsz.hu/rovatok/akt/reklamfilm0711/ webcímrõl! Kellemes tévézést, és ne felejtsék: Lakni kell!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.