2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Munkában az Ellenõrzõ Bizottság

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:39

Az Ellenõrzõ Bizottság január 15-i ülésén történtekrõl Nagy Zoltán tájékoztatta lapunkat. A bizottság elnöke elmondta, hogy az éves ülés- és rendezvénytervnek megfelelõen, miután tájékoztatást adott a legutóbbi elnökségi ülésen töréntekrõl, a következõ idõszak ellenõrzéseinek (budapesti, tatai, kaposvári) metodikáját tekintették át. A Hosz éves tervének pontosítása után Mihálykó Sándor, az EB pénzügyi albizottságának elnöke a számlázás, illetve a számlák befogadásának megváltozott szabályairól adott tájékoztatást.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.