2024. 02. 22. csütörtök
Gerzson
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszus után, Választmány elõtt

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:47

A Kongresszust követõ idõszak sem telik (telt) teendõk nélkül. Mint korábban tájékoztatást adtam róla, ez az idõszak a Hosz területi szerveire is bõven ró feladatokat. Rövid határidõvel el kellett végezni a tisztújítást, meg kellett hozni a szükséges határozatokat, dönteni kellett a 2008. évi pénzfelhasználásról. Meg kell vallanom, kis szorongással tekintettem a jövõbe. Tudom, tudtam, hogy helyi tisztségviselõink társadalmi tisztségükkel járó munkájukat felelõsségteljes beosztásuk mellett látják el, s ez többletterheket ró rájuk, ugyanakkor bizakodtam, hogy e feladatot is elvégzik, átlátva annak fontosságát.

Õszinte örömömre csaknem az összes területi szerv rendkívül fegyelmezetten, a határidõk betartásával tett eleget szabályzóink követelményeinek. Ugyanakkor ezek a helyi rendezvények kimondottan alkalmasak voltak a szervezeti élet frissítésére és az adott aktualitások átadására is. Személyesen tapasztaltam meg a Radar alapszervezet e tekintetben végzett munkáját, melyrõl csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Meggyõzõdésem, hogy ez nem volt másként a többi szervünknél sem. Nem feledkezhetek meg területi ügyvivõink és képviseleti titkáraink segítõ, támogató munkájáról sem, akik ebben az idõszakban duplán is felelõsei a szervezeti élet alakulásának.

A tavaszi fáradtság azonban nem vehet erõt rajtunk. A megváltozott Alapszabály, valamint a korábbi évek tapasztalatai azt a követelményt róják ránk, hogy szabályzóinkat (SZMSZ; Gazdálkodási Szabályzat; Leltározási Szabályzat; Selejtezési Szabályzat;stb.) hozzáigazítsuk alapszabályzónkhoz, illetve a korábban megalkotott alacsonyabb szabályzóinkat aktualizáljuk, pontosítsuk, illetve a napi élet tapasztalatai szerint módosítsuk azokat. A tavaszi választmányi ülésig, mely ezeket a szabályzókat módosíthatja, el kell készíteni a korrekciókat. Amennyiben bármely tisztségviselõnknek, tagunknak ötlete, javaslata van, kérem az iroda@hsz.hu e-mail címre február végéig küldje meg részünkre, hogy azokat be tudjuk illeszteni a szabályzatokba.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.