2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató és tagtoborzás Szentendrén

Hosz  |  2008. 01. 05., 08:10

Szakszervezeti és nyugdíjpénztári tájékoztató volt december 13-án az MH Központi Kiképzõ Bázison. A kiképzésre bevonult szerzõdéses katonák részére a Honvédszakszervezet részérõl Takács István budapesti területi ügyvivõ tartott tájékoztatót.

A rendezvényen részt vett Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezetõ, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivõ, Szita Róbert kommunikációs ügyvivõ és Bazsik István, a Hosz ellenõrzõ bizottsági tagja is.

Az együttmûködés szerinti tájékoztatót a bázis parancsnokhelyettese, Szalay Zoltán ezredes (jobbra) nyitotta meg. Az elõadásokat jelentõs létszámban, 140 fõ pályakezdõ legénységi szerzõdéses katona hallgatta meg. A mintegy kétórás rendezvényen a hallgatóság tájékoztatást kapott a Honvédszakszervezet, mint a hivatásos és szerzõdéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezet rendeltetésérõl, a szakszervezet érdekvédelmi és érdekképviseleti tevékenységérõl, a szakszervezeti tagság elõnyeirõl.

Az elõadáson elhangzottak a taggá válás feltételei, valamint azok a juttatások és segítségek, melyeket a szakszervezet biztosít tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetõségekrõl, a szakszervezet szolgáltatásairól, a Hosz üdültetési rendszerérõl, elképzeléseirõl, és minden olyan lehetõségrõl, amelyek jelentõsen javíthatják tagjaink szociális-, és életkörülményeit.

Az összetett tájékoztató második felében a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár nyugat-magyarországi régió régióvezetõje, Fürst Róbert tájékoztatta a hallgatóságot. A rendezvény végén a tájékoztató hallgatósága által feltett kérdésekre válaszoltak az elõadók.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.