2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolgáltató centrum nyílt Hódmezõvásárhelyen

Hosz  |  2008. 01. 05., 08:11

A Hosz tagsága és a kapcsolatok elõmozdítása érdekében a partneri viszony legfontosabb elemeit, konkrét formáit együttmûködési megállapodásban rögzítette a SÜD-BAU HBSE és a Honvédszakszervezet. A december 10-i, hódmezõvásárhelyi aláírási ceremónián dr. Bicsényfy Gyula és Mészáros Géza látta el kézjegyével a szolgáltató centrum megnyitásáról szóló szerzõdést.

A SÜD-BAU HBSE mûködése és a Hosz helyi tagjainak biztosított kedvezmények szélesítése érdekében a szakszervezet helyi alapszervezete támogatja a HBSE takewando szakosztályát, míg a HBSE az általa mûködtetett létesítmények díjmentes használatát biztosítja - egyebek mellett ez áll az együttmûködési megállapodásban.

A HBSE azt is vállalja, hogy a helyi tagság részére, a vele szerzõdött támogató partnerek által felkínált kedvezmények igénybevételét biztosítja.

A szolgáltató centrumról szóló együttmûködési megállapodás 2008. januárjában lép hatályba.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.