2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolgáltató centrum nyílt Hódmezõvásárhelyen

Hosz  |  2008. 01. 05., 08:11

A Hosz tagsága és a kapcsolatok elõmozdítása érdekében a partneri viszony legfontosabb elemeit, konkrét formáit együttmûködési megállapodásban rögzítette a SÜD-BAU HBSE és a Honvédszakszervezet. A december 10-i, hódmezõvásárhelyi aláírási ceremónián dr. Bicsényfy Gyula és Mészáros Géza látta el kézjegyével a szolgáltató centrum megnyitásáról szóló szerzõdést.

A SÜD-BAU HBSE mûködése és a Hosz helyi tagjainak biztosított kedvezmények szélesítése érdekében a szakszervezet helyi alapszervezete támogatja a HBSE takewando szakosztályát, míg a HBSE az általa mûködtetett létesítmények díjmentes használatát biztosítja - egyebek mellett ez áll az együttmûködési megállapodásban.

A HBSE azt is vállalja, hogy a helyi tagság részére, a vele szerzõdött támogató partnerek által felkínált kedvezmények igénybevételét biztosítja.

A szolgáltató centrumról szóló együttmûködési megállapodás 2008. januárjában lép hatályba.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.