2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Érdemes együttmûködni és összefogni

Hosz  |  2008. 06. 30., 19:04

Mezõhegyesen találkozott a LIGA elnöke a konföderáció dél-alföldi regionális szervezeteinek képviselõivel. A május 27-i eseményen Gaskó István kijelentette: a taglétszám jelentõs bõvülése mellett az elmúlt idõszak érdekvédelmi sikerei is a LIGA törekvéseit igazolják. A DÉMÁSZ, a PDSZ, a PVDÉSZ, a Vdszsz, az FBVSZOSZ, az RVE, és a szentesi Hungerit szakszervezet képviselõi mellett a Honvédszakszervezet tisztségviselõi - Bátor Ferenc elnökségi tag és Jakubik András területi ügyvivõ - is részt vettek a párbeszédben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.