2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti képzettséget szereztek

Hosz  |  2008. 03. 01., 11:45

A LIGA Szakszervezetek (LIGA) nagy hangsúlyt fektet a szakszervezeti tisztségviselõk továbbképzésére, s ennek ékes bizonyítékaként 2007-ben sikeres középfokú tanfolyamokat is lebonyolított a konföderáció - mondta Hangonyi Zotán. A LIGA szakszervezetek gazdasági alelnöke a - február 18-i - bizonyítványosztáson az eddigi két kurzus csaknem 50 hallgatója számára adta át a végzettséget igazoló okleveleket. A Honvédszakszervezet részérõl Jeszenyi Ildikó, Scheiner Katalin és Tóvári Róbert fejezte be sikerrel a tanfolyamot.

Miután Kozák László, a LIGA oktatási osztályvezetõje, a kurzusok fõszervezõje méltatta a tanfolyamon végzettek aktív és szorgalmas munkáját, kreatív hozzáálllását, Hangonyi Zoltán adta át az okleveleket. A LIGA alelnöke elõször a - tanári kar döntése alapján - kitûnõ eredménnyel végzettek számára, majd a tanulmányaikat jó értékeléssel befejezett hallgatók számára adta át a bizonyítványokat. A sikeres hallgatók között volt Jeszenyi Ildikó, a Hosz szociális és személyügyi ügyvivõje, Scheiner Katalin, a Hosz logisztikai haderõnemi titkára, valamint Tóvári Róbert, a Hosz légierõ haderõnemi titkára is.

Az okleveleket a fõvárosi Hotel Délibáb tárgyalójában adták át a szakszervezeti tisztségviselõknek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.