2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aláírták a kereset-megállapodást

Hosz  |  2008. 03. 01., 11:58

A honvédelmi miniszter és a tárca égisze alá tartozó országosan reprezentatív szakszervezetek vezetõi - a HM és a HVK vezetõi jelenlétében - aláírták a 2008. évi illetményfejlesztésrõl és a kereset-növekedésrõl szóló megállapodást. A Honvédszakszervezet részérõl Mészáros Géza elnök látta el kézjegyével az okiratot. A megállapodásból kiderül, hogy a HM egységesen - az OKÉT-on elfogadottak alapján - 5%-os mértékû illetményfejlesztést valósít meg. Önálló illetményelemként jelenik meg a szolgálati idõpótlék, mely az elkötelezettséget és a tapasztalatot hivatott díjazni. Illetményen kívüli juttatásként a tárca szinten tartja az egészség- és magánnyugdíjpénztári hozzájárulás mértékét, az étkezési hozzájárulás összegét 6000 Ft-ra emeli, de ugyancsak megnöveli a beiskolázási támogatást. A honvédelmi miniszter korrektnek és eredményesnek nevezte a tárca égisze alá tartozó szakszervezetekkel való együttmûködést. A megállapodás teljes szövegét letölthetik a http://www.hsz.hu/rovatok/akt/kereset0213/ webcímrõl.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.